توسعه سواحل مکران از اولویت های کاری دولت تدبیر و امید است .

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: اجرایی شدن برنامه های توسعه ای دولت و بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص توسعه سواحل مکران، از اولویت های کاری دولت تدبیر و امید است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان در بازدید از مناطق دوم و سوم نیروی دریایی ارتش افزود: حضور نیروی دریایی زمینه ساز توسعه سواحل مکران است و این نیرو با تمام توان آمادگی همکاری را با دیگر نهادها و سازمان ها در این رابطه دارد.

وی در بازدید از سواحل کنارک چابهار افزود: بنا بر شرایط منطقه، در گذشته واحدهای نظامی زودتر از سایر ارگان ها و سازمان ها در این منطقه مستقر شده اند و این موضوع باعث شده هم اینک نیز نیروی دریایی با تاکیدات رهبر معظم انقلاب در سواحل مکران پیشرو باشد.

وزیر دفاع خاطرنشان کرد: خوشبختانه با استقرار واحدهای تولیدی و اقتصادی و مشارکت بخش خصوصی، شاهد توسعه بیش از پیش سواحل مکران خواهیم بود.

سردار دهقان افزود: اجرایی شدن برنامه های توسعه ای دولت و بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص توسعه سواحل مکران از اولویت های کاری دولت تدبیر و امید است.

حضور مقتدرانه نیروی دریایی در سواحل مکران

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز که این بازدیدها، وزیر دفاع را همراهمی می کرد، گفت: ایجاد زیرساخت ها و حضور مقتدرانه نیروی دریایی در سواحل مکران، نوید دهنده توسعه این سواحل در آینده نزدیک است.

امیر دریادار حبیب الله سیاری افزود: عزیمت صیادان به آب های دور و امنیت شناورهای کشور در اقیانوس هند، نتیجه حضور مقتدرانه نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر دفاع در شهرستان چابهار همچنین از امکانات سطحی و زیرسطحی دریای عمان و یگان های نیروی دریایی ارتش مستقر در کنارک دیدن کرد.

سردار دهقان همچنین پس از ورود به بندر راهبردی جاسک، از نزدیک در جریان روند پیشرفت کاری طرح ها و پروژه های عمرانی در حال احداث و کارهای زیربنایی منطقه از جمله پروژه ساخت منازل سازمانی کارکنان منطقه و دیگر پروژه های در حال ساخت قرار گرفت.

منطقه دوم دریایی ولایت در سال 1387 طی ابلاغ منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا، در بندر راهبردی جاسک در فاصله 320 کیلومتری بندرعباس استقرار یافته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.