(تصاویر) دیکتاتورهای عاشق سینما


آدولف هیتلر

آدولف هیتلر که خود دانشجوی ناکام هنر بود عاشق کمپانی و شخصیت والت دیزنی بود و دوست داشت که بعد از جنگ کمپانی مشابه آن را در آلمان تاسیس کند. او عاشق تصویرگری کاراکترهای داستان های مصور بود. این عشق و علاقه از کجا آمده بود؟ فیلم سفید برفی و هفت کوتوله محصول سال ۱۹۳۷ و نخستین انیمیشن سینمایی چیزی بود که باعث شده بود هیتلر این گونه عاشق صنعت انیمیشن شود.

snow white


صدام حسین

صدام حسین دیکتاتور مخلوع عراق گفته می شود که علاقه ی زیادی به ژانر وحشت داشته است و همچنین از فیلم هایی که با تئوری های توطئه ی پیچیده همراه بوده است خوشش می آید البته محبوب ترین فیلم او فیلم تحسین شده فرانسیس فورد کاپولا یعنی پدرخوانده بود.

Godfather


جوزف استالین

جوزف استالین رهبر اتحاد جماهیر شوروی دشمن شماره یک غرب بود و تمام توانش را برای مقابله با آنها گذاشته بود، ولی به نظر می رسد استاد خیلی هم با همه چیز غرب مشکل نداشته و سینمای غرب را خیلی دوست می داشت. او عاشق جانی وایس مولر که یک شناگر المپیکی اتریشی مجای بود شده بود، این شناگر که بعدها به تابعیت آمریکا درآمد به بازیگری روی آورد و نقش تارزان را به روی پرده های سینما آورد. پس می توان گفت که استالین در حقیقت عاشق فیلم های تارزان بود.

Tarzan


کیم جونگ ایل

کیم جونگ ایل دیکتاتور روان پریش و فوت شده ی کره شمالی از طرفداران سینما بود به طوری که دستور داد شین سانگ اوک کارگردان اهل کره ی جنوبی را بربایند و به کره شمالی بیاورند تا صنعت سینما در کره ی شمالی را راه بیندازد. این دیکتاتور عجیب و غریب در آرشیو خود بیش از ۲۰۰۰۰ فیلم داشت و در صدر فیلم های مورد علاقه اش سه گانه ی رمبو قرار داشت.

rambo


معمر قذای

معمر قذافی نسبت به بقیه ی اعضای لیست به سینما علاقه نداشت ولی فیلم مورد علاقه اش "ماجراهای بوکارو بانزایی در بعد هشتم" بود فیلم علمی تخیلی محصول سال ۱۹۸۴، شایعه است که قذافی به خاطر علاقه ی شدیدش به این فیلم شبکه ای ایجاد می کند برای پخش شبانه روزی آن!

advantures of B.B in 8th dimension


ایدی امین

جعفر امین پسر دیکتاتور روانی اوگاندا، ایدی امین، می گوید که پدرش علاقه ی بسیاری به فیلم های کارتونی داشت! بعد از آنکه حکومت ایدی امین سقوط کرد مامورین در تفتیش اتاق او جعبه ای پیدا کردند که پر بود از مجموعه ی تام و جری و تعدادی نارنجک!

T&J

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.